Aanbod

Persoonlijk interieuradvies

Je wil eens wat anders met je woonkamer. Nieuwe zetels dan maar? Of ook een nieuw tapijt? Moet misschien alles weg, of is er nog plaats voor dat ene stuk waaraan je gehecht bent? Soms zijn kleine ingrepen genoeg en helpt het als iemand even met je meekijkt.

 

Ons meubel- en interieurteam heeft alles in huis om je doorheen de mogelijkheden te leiden en om een passend geheel samen te stellen.

Interieurstylist aan huis

Bepaalde vragen zijn moeilijk te stellen in een showroom of met foto’s op je smartphone.

Iemand die ter plaatse komt kijken, die de sfeer van je huis aanvoelt en begrijpt waar je naartoe wil

met het totaalplaatje, dat verlang je op zo’n moment.

 

Daarom introduceerde Horemans voor de meubelafdeling de extra service ‘Persoonlijk interieuradvies’.

Onze interieurstylist komt naar je toe, en kan je gedeeltelijk of volledig begeleiden: van het juiste meubelstuk

tot het decoratieve detail als kers op de taart. Altijd op basis van jouw vraag of wens.

Droomhuis in drie stappen

Horemans Keuken- en Meubelatelier staat als totaalpartner aan je zijde, wat je interieurdroom ook is.
Dat doen we in drie stappen:

stap 1

Eerste afspraak

We plannen een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Of onze interieurstylist komt thuis bij je langs en bekijkt de kamer(s) die je wil (her)decoreren. Dat gebeurt overdag, om een idee te krijgen van de lichtinval. Samen overlopen we je verwachtingen en wensen.

stap 2

Opvolggesprek in onze showroom

we geven een richting aan de indeling en stellen een moodboard samen aan de hand van stalen. Ons voorstel is gebaseerd op professionele expertise, maar we denken out-of-the-box voor een verrassend ontwerp.

stap 3

Offerte en bespreking

Zie jij het ook al voor je? Dan maken we graag een gedetailleerde offerte voor je op. Die overlopen we graag samen tijdens een derde gesprek.

Zie je het al helemaal voor je en wordt de offerte bevestigd? Dan maken we er werk van. We bestellen de meubelen en zetten – indien nodig – ons maatwerkatelier aan het werk. Zorgvuldig voeren we stap-voor-stap je nieuwe interieur uit.

 

Ben je tevreden maar nog op zoek naar unieke stuks voor de aankleding? Weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Maak gerust een vervolgafspraak. Dan komt indien gewenst onze interieurstylist nog eens langs om elk accessoire de juiste plaats te geven.

 

Piekfijn in orde, met zin voor precisie en oog voor perfectie. Zo hebben we het graag, bij Horemans Keuken- en Meubelatelier.

Ik wil graag een afspraak!

Voor deze professionele service vragen we €250, die gedeeltelijk in mindering wordt gebracht na uw bestelling door middel van een waardebon te spenderen aan decoratie.

Interesse in onze dienst ‘Persoonlijk interieuradvies’?