SHOWROOM

In Geel-Larum ligt onze grote showroom,
met een ruim aanbod aan interieur- en maatwerkinspiratie.

Onze showroom is vrijblijvend open van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van woensdag (sluitingsdag). Van harte welkom om de finesse van ons maatwerk en onze uitgebreide meubel- en interieurcolletie te komen ontdekken.

Wens je een ontwerp, een offerte of een inspiratiegesprek?

Maak hiervoor een afspraak, zo garanderen we een ruim tijdsslot met een van onze interieurspecialisten, en kunnen we jouw project de aandacht geven die het écht verdient.


Deborah en Michelle helpen je graag om een afspraak voor je te maken.

Horemans Keuken- en Meubelatelier

is wijd en zijd gekend om zijn kwalitatieve keukens uit eigen atelier, die een leven lang meegaan. Doorheen de jaren groeide Horemans uit tot een complete en stipte partner voor ieders interieur. Naast maatwerk, zoals dressings, badkamers, bureaus en wasplaatsen, groeide ook het meubelaanbod.

 

Intussen vind je bij ons tal van interieurmerken in verschillenden prijsklassen. Het aanbod is zo ruim dat we jouw huis volledig kunnen inrichten volgens smaak én budget. Onze interieurontwerpers en -stylisten luisteren graag naar je wensen.


Ons atelier

Als je je oren spitst in de showroom, merk je het… Alle maatwerkkasten, keukens en badkamers worden ter plaatse op onze site in Geel-Larum gemaakt. Een topteam van schrijnwerkers, plaatsers, ontwerpers en technische tekenaars werkt elke dag voor en achter de schermen, met passie voor design en zin voor precisie. Tientallen jaren ervaring over drie generaties maken van Horemans Keuken- en Meubelatelier een goed geoliede machine met stipte planning. Hier komt jouw interieur vakkundig tot leven.

De toonzaal is vrij te bezoeken

op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je wat tijd uittrekken voor vakkundig advies?