Dé ideale stoel die bovenal zalig zit

Dé ideale stoel die bovenal zalig zit

20/06/2024

Wist je dat Horemans tientallen modellen van eetkamer- en keukenstoelen in haar showroom heeft? Om te testen zit je in Geel-Larum dus meer dan goed. Horemans Keuken- en Meubelatelier is al jarenlang een vaste waarde als interieurpartner met een prachtige selectie aan tafels, stoelen, kasten en kleine interieuritems. Hier vind je zowel gekende als verrassende meubelmerken onder één dak. Dus ook voor de ideale stoel – mét advies - ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer
Binnenkijken: Warme thuis vol licht, ruimte en sfeer

Binnenkijken: Warme thuis vol licht, ruimte en sfeer

30/04/2024

Architect Bart begeleidt renovatie van moeders appartement In het centrum van Geel zit achter een neutrale gevel een pracht van een appartement verstopt. De moeder van architect Bart Janssens - van Janssens Architecten uit Wetteren - overwoog al even om de gezinswoning in te ruilen voor een stekje dichter bij het centrum. En zo geschiedde. Haar zoon zette zich achter de tekentafel en ontwierp een ruime en prachtige thuis voor zijn moeder, waar ze zich kon settelen in de nabijheid van de Markt. Met de juiste kleuren, materialen en passend maatwerk en meubilair van Horemans, is het een pareltje geworden.

Lees meer
Warme terugblik op een geslaagd Lente-concert

Warme terugblik op een geslaagd Lente-concert

25/03/2024

Onze Lente-Opendeur van 15 tot en met 17 maart 2024 stond in het teken van frisheid, inspiratie en nieuwigheden. Ons team stond klaar met workshops voor groot én klein, en in de vernieuwde slaapstudio kregen bezoekers een blik op de nieuwste ontwikkelingen in slaapcomfort. De opendeurdagen deed iedereen dromen van al het moois wat de lente en de zomer te bieden hebben.

Lees meer
Balans in functie en design in hedendaagse maatkast

Balans in functie en design in hedendaagse maatkast

14/02/2024

Mooie maatkasten passen niet alleen perfect in de ruimte. Ze zorgen voor een optimale functionaliteit en zijn uitgevoerd in de stijl die jij beoogt voor je huis. De mogelijkheden zijn eindeloos qua uitvoering en gebruik. Om jouw noden te ontdekken, luisteren de designers van Horemans Keuken- en Meubelatelier naar je verhaal en denken ze mee vanuit hun expertise. Daarna gaan ze schetsen, zoeken en vergelijken tot het ontwerp helemaal juist zit. Vanuit een ingebakken zin voor perfectie en innovatie is het resultaat altijd een oogverblindend interieur.

Lees meer
Terugblik op een werkelijk magische editie

Terugblik op een werkelijk magische editie

24/11/2023

Dit waren de Magische Winterdagen 2023. Wat een fantastisch vierdaags feest! Van 16 tot en met 19 november ’23 was de imposante showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier in Geel het decor van een feestelijk event voor jong en oud.

Lees meer
Binnenkijken bij Julie en Dennis

Binnenkijken bij Julie en Dennis

02/11/2023

Strak-landelijk totaalinterieur: “Het was er boenk op”. In een rustige straat in Olen, op een boogscheut van de dorpskern, ligt de mooie landelijke woning van Julie en Dennis. Het jonge koppel wilde een strak, opgeruimd en functioneel totaalinterieur, en klopte hiervoor aan bij Horemans Keuken- en Meubelatelier. Dat ze ook durf en persoonlijkheid in hun huis wilden leggen, was helemaal een kolfje naar de hand van het interieurteam.

Lees meer
Keukendagen

Keukendagen

29/09/2023

Horemans’ Keukendagen – Feesteditie 55 jaar. Je keuken is het kloppend hart van je huis, de plek waar al het leven zich afspeelt. Hier praat je, lach je, kook je en geniet je. Deze fijne plek verdient de best mogelijke aandacht en zorg bij het ontwerp, uitvoering en plaatsing ervan. Horemans Keuken- en Meubelatelier zorgt al 55 jaar lang voor prachtige, duurzame keukens én ander maatwerk in de Kempen. En dat willen we met jou vieren.

Lees meer
Binnenkijken bij Eddy en Dominique

Binnenkijken bij Eddy en Dominique

06/09/2023

De kunst van het beter te doen dan in je dromen . Het zat al even in het hoofd van Dominique, en Eddy wist hoe laat het was. Want het interieur van hun huis in Geel-Larum krijgt regelmatig een update, zodat het er altijd piekfijn uitziet. Nu was het echter tijd voor een nieuwe keuken. En dan zouden ze ineens ook de wasplaats aanpakken, én de dressing waar Dominique al lang van droomde. Van ontwerp tot plaatsing van al dit mooie maatwerk deden ze beroep op hun overburen, het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier.

Lees meer
Vijf verrassende tips voor een zalige badkamer

Vijf verrassende tips voor een zalige badkamer

06/06/2023

Ontwerpster Yelle kiest voor sfeer en zachtheid. Prachtig maatwerk dat het ritme volgt van je dag: dat is onmisbaar in je badkamer. Tijdens de haastige ochtendrush zorgen georganiseerde kasten voor een extra zetje om op tijd te komen. En na een drukke dag is de badkamer het geliefde plekje voor een zalig relaxmomentje zonder stress.

Lees meer
Binnenkijken bij Nicole en Koen

Binnenkijken bij Nicole en Koen

25/05/2023

“Fantastisch, zo voelen we ons. Dit is thuis!”. “Een fenomenaal verschil! Zeker als je weet wat het was, en als je ziet wat we ervan gemaakt hebben”, vertelt Koen, na de make-over van hun gezinswoning door het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier.

Lees meer
De vier belangrijkste interieurstijlen in 2023

De vier belangrijkste interieurstijlen in 2023

28/04/2023

Zo bouwen we een persoonlijk droominterieur. Een hedendaags en tijdloos interieur waarin je hele gezin kan thuiskomen: dat is de passie en kracht van Horemans Keuken- en Meubelatelier. Dankzij de combinatie van diensten – maatkasten, meubelen en accessoires – en een team dat je van naaldje tot draadje adviseert en begeleidt, krijgt elke klant het huis dat past bij zijn dromen en zijn budget.

Lees meer
Nieuw in onze toonzaal: Sereen, karaktervol en  sculpturaal in één keuken

Nieuw in onze toonzaal: Sereen, karaktervol en sculpturaal in één keuken

10/02/2023

Daar staat ze dan: de nieuwe toonzaalkeuken van Horemans Keuken- en Meubelatelier. Het geheel van donkerbruin schrijnwerk met grijsbruin keramiek, oogt bijzonder hedendaags en toch tijdloos. Het verticale lijnenspel van het eiland duelleert op serene wijze met het expressieve werkblad. Ons team vertelt hoe ze tot dit verbluffende ontwerp kwamen.

Lees meer
Joke, woondromenbouwer bij Horemans Keuken- en Meubelatelier

Joke, woondromenbouwer bij Horemans Keuken- en Meubelatelier

03/02/2023

Sinds oktober 2021 is Joke een vast en zeer gewaardeerd teamlid bij Horemans. Als interieurarchitecte zet ze schetsen van het verkoopteam om in concrete plannen en 3D-tekeningen. Ze houdt hierbij het vooropgestelde budget in het oog, zodat een droomontwerp altijd binnen handbereik van de klant blijft.

Lees meer
Solden en 'Straffe Koopjes'

Solden en 'Straffe Koopjes'

05/01/2023

Vanaf januari maakt Horemans Keuken- en Meubelatelier weer plaats in haar showroom voor de nieuwe collectie meubelen. Dat betekent: SOLDEN! Vanaf 5 januari kan je in onze showroom prachtige hoeksalons, tafels, kasten en andere kwaliteitsmeubelen op de kop tikken tegen hoge kortingen. Maar wil je écht een interieurstuk scoren aan een bodemprijs? Kruis dan zaterdag 21 januari 2023 aan in je agenda voor onze eerste editie van de ‘Straffe Koopjes’.

Lees meer
Relax… met Kebe

Relax… met Kebe

09/12/2022

Zoek je een fauteuil waarin je zalig tot rust kan komen, die je hoogwaardig comfort biedt én die tegelijk perfect aansluit op een hedendaags interieur?

Lees meer
Terugblik op een magische feesteditie van de Winterdagen

Terugblik op een magische feesteditie van de Winterdagen

01/12/2022

Ontdek hier de winnaars van onze wedstrijd!.

Lees meer
Binnenkijken bij Tom, Vicky, Nine en Rune

Binnenkijken bij Tom, Vicky, Nine en Rune

27/10/2022

Het interieurteam van Horemans Keuken- en Meubelatelier verzorgde in deze imposante, open woning de totaalinrichting voor haar bewoners. Het resultaat is verrassend warm en knus, en straalt een ingetogen luxe uit. De bewoners beamen het: dit is een heerlijk huis om in te wonen.

Lees meer
Het verhaal van de cactus van Jos en Dimpna

Het verhaal van de cactus van Jos en Dimpna

24/10/2022

Al meer dan een halve eeuw is Horemans gekend in de Kempen om zijn kwalitatieve keukens en ander maatwerk. Dat ze bijna een leven lang meegaan? Dat blijkt regelmatig in de toonzaal. Zo kwamen vorig jaar Jos en Dimpna uit Geel binnen. Het was precies veertig jaar geleden dat ze de eerste keer langskwamen.

Lees meer
Hoe kies je een nieuw bed of boxspring?

Hoe kies je een nieuw bed of boxspring?

17/10/2022

Laat je door een expert bijstaan in onze Slaapstudio.

Lees meer
De cementtafel van Toon De Somer,  lokaal vakmanschap en hoogwaardig maatwerk

De cementtafel van Toon De Somer, lokaal vakmanschap en hoogwaardig maatwerk

20/04/2022

Ze valt op door haar ongrijpbare vorm en door een anders-dan-andere structuur: de tafel TON SUR TOOON is op korte tijd dé blikvanger in de showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier geworden. “Dit is een tafel waar iedereen over komt wrijven. Ik ook nog regelmatig, hoor”, lacht meubeladviseur Ann Verhaegen. “De tafel is afgewerkt met een cementlaag, en dat geeft ze een matte, organische finish.”

Lees meer
Merk in de kijker - Hofstede Raanhuis

Merk in de kijker - Hofstede Raanhuis

02/03/2022

Waarom zou je interieur uit een ver buitenland moeten komen, als je quasi in je achtertuin prachtige meubelen vindt? Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier denken we er net zo over. In ons meubelatelier vervaardigen we met zin voor perfectie en liefde voor ambacht maatwerkkasten en keukens. Ons meubelaanbod vullen we grotendeels aan met merken uit de Benelux.

Lees meer
Meubelshowroom klaar voor 2022

Meubelshowroom klaar voor 2022

06/01/2022

Tik nu prachtige koopjes op de kop. Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de meubelshowroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier. Verschillende nieuwe merken deden er hun intrede. Denk maar aan Moome, een Belgisch designmerk dat met zacht geprijsde items een jong en trendy publiek aanspreekt. Ook van het Nederlandse meubelmerk Kluskens staan er nieuwe eyecatchers in de showroom.

Lees meer
Laatavondopening Horemans’ Magische Winterdagen

Laatavondopening Horemans’ Magische Winterdagen

15/11/2021

Van 25 tot 30 november 2021 staat de showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier volledig in het teken van feestelijk tafelen en je geliefden verwennen, met tal van workshops, proeverijen en een cadeaucorner.

Lees meer
Muuto: een ode aan de verandering

Muuto: een ode aan de verandering

14/10/2021

Muuto, dat is puur Deens design met zachte kleuren, verrassende vormen en een grote zin voor esthetiek. Een stuk van Muuto herken je in een oogopslag door de combinatie van vorm, kleur en functionaliteit. De naam komt uit het Fins, en staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’. Muuto werkt samen met topontwerpers, en kijkt met een vernieuwende blik naar Scandinavisch design. Het merk ontstond in 2006, en heeft sindsdien een fraaie collectie op de markt gebracht met enkele gekende designstukken.

Lees meer
Furninova

Furninova

10/09/2021

Furninova is een Zweeds meubelmerk met meer dan 30 jaar ervaring. Het ontwikkelt sofa’s van hoge kwaliteit, met oog voor detail en hoogwaardige bekleding. Kortom, zoals Horemans Keuken- en Meubelatelier ze zelf zou maken..

Lees meer
moome bij Horemans

Moome

06/09/2021

Moome is een Belgisch merk dat garant staat voor knap, hedendaags design. De meubelen en accessoires passen in de trend van compact wonen, en zijn tegelijk modulair. Met deze bouwstenen kan je een persoonlijke combi samenstellen, zodat alles perfect past in jouw woning..

Lees meer
5 outdoor trends op een rijtje

5 outdoor trends op een rijtje

07/05/2021

Hoera, de zomer komt eindelijk in zicht! Is jouw terras al summerproof? Of toch nog op zoek naar de passende tuinset?.

Lees meer
Meet Kato Smets – onze kleurrijke interieurvormgever

Meet Kato Smets – onze kleurrijke interieurvormgever

09/04/2021

Horemans Keuken- en Meubelatelier is zoveel meer dan meubelontwerp op maat. Onze specialisten helpen je ook bij de inrichting van jouw thuis van A tot Z. Eén van die gedreven interieurvormgevers is Kato Smets. Deze passionele kleurenspecialiste vervoegde ons team enkele maanden geleden. Haar enthousiasme delen we graag met jou. Kleur is de rode draad doorheen Kato’s leven. Het is dan ook haar levensmotto, kleur en sfeer geven energie en levensplezier. En die kleurrijke vibe trekt ze door in haar professionele carrière. Na haar kunstopleiding deed ze de nodige werkervaring op en schoolde zich onder meer bij tot kleurstyliste. Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier brengt ze materialen, kleuren en vormen samen tot één geheel.

Lees meer
Interieurtrends

Interieurtrends

29/10/2020

ONTSTRESSEN? No problem met de nieuwe meubeltrends.. We hadden je zo graag zien komen tijdens onze interieurdagen in november. Onze toonzaal kreeg een trendy update. Met passie en zorg hadden we bijzonder fraaie meubels en accessoires voor een happy home à la 2021 geselecteerd en uitgestald. No worries, die gaan niet lopen. Van zodra het weer mag, MOET JE ABSOLUUT KOMEN KIJKEN.

Lees meer
Cooking Fun & Staycation

Cooking Fun & Staycation

16/04/2020

Lieve klantjes en interieurliefhebbers,. Zoals jullie weten, is onze winkel wegens de coronamaatregelen nog gesloten. We volgen de adviezen op de voet en we willen bovenal maximale veiligheid en gezondheid voor jullie en onze medewerkers garanderen. Zodra we terug open mogen of op afspraak kunnen werken, dan horen jullie ons. Maar ondertussen missen we jullie wel. Heel hard zelfs. Daarom dachten we: laten we wat instant happiness rondstrooien in jullie ‘KOT’. Wat hartverwarmende kookinspiratie misschien? En vrolijke lentepromo’s voor interieur en terras? With love, Annelies Horemans

Lees meer
Interieurdagen: be inspired

Interieurdagen: be inspired

06/03/2020

Laat je inspireren door onze specialisten. That time of year again: als Batibouw talloze bouwers en verbouwers naar Brussel trekt, zetten we ook in Geel alle zeilen bij. Voor inspiratie in keuken en interieur moet je gewoon bij Horemans geweest zijn. Niet alleen maak je kennis met onze nieuwste aanwinsten en technieken, we hebben ook weer leerrijke kookdemo’s voor je in petto. Nieuwe keuken op de planning, maar je twijfelt nog over vormgeving en toestellen? Dit is je uitgelezen kans om knopen door te hakken. Interieurideeën bij de vleet tussen onze showroommodellen, en met de chefs van onze keukenpartners komen ook heel wat toestellen in actie.

Lees meer
De vuurkorven en glühwein staan klaar!

De vuurkorven en glühwein staan klaar!

15/12/2019

“Hou jij ook zoveel van sfeer en gezelligheid? Kom dan zeker naar onze Late Night Christmas Shopping. Want in december hebben we de winkel voor jou supergezellig gemaakt. Er is voor ieder wat wils, in elke prijsklasse…. nieuwe plaids, kussens, stijlvolle windlichten, geurkaarsen, vazen, hippe lampen, alles voor een mooi gedekte feesttafel, servies, gouden bestek enz. Zwart-goud accenten zijn in, maar jij kiest. We presenteren stuk voor stuk prachtige, unieke producten die met veel passie en enthousiasme ontworpen zijn. Kom dat zien, op onze kerstmarkt. Iedereen van harte welkom!” Annelies Horemans

Lees meer
Rondleiding in ons atelier

Rondleiding in ons atelier

15/08/2019

Parallel met onze Shopping Night organiseren wij voor klanten weer een rondleiding doorheen ons keuken- en meubelatelier. Kristof Horemans toont dan hoe puur vakmanschap tot stand komt. Na de rondleiding kan je proeven van de lekkerste wijnen van wijnhuis De Tafel van Zes. Speciaal voor onze shoppingavond organiseren zij een sprankelende wijndegustatie, waaraan iedereen kan deelnemen.

Lees meer
Merk van de maand: Passe Partout

Merk van de maand: Passe Partout

10/06/2019

Nog meer happiness in december, dankzij Passe Partout! Want tot 31 december 2019 krijg je een gratis DJ poef bij aankoop van een salon van Passe Partout. Verwacht je aan knap Belgisch design en betaalbare topkwaliteit, in de kleur en stijl die jij wil. Dat wordt binnenkort genieten, dus kom snel je nieuwe zitbank bekijken en bestellen. Passe Partout: enjoy life, enjoy your sofa..

Lees meer