Vacature

Meubelmaker atelier / machineoperator

Hier lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen: dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die creëren, plannen en plaatsen, dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Wil je ook deel uitmaken van onze familie Horemans?

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

Functie

In ons atelierteam maak je elke dag dromen waar, door keukens, badkamers en andere interieurelementen te vervaardigen en te monteren. Onze technische tekenaars hebben elk ontwerp compleet uitgewerkt volgens de precisie-eisen van Horemans.

Als eindverantwoordelijke controleer je het maatwerk aan de hand van een checklist. Zo ben je zeker dat je collega-plaatsers alles probleemloos kunnen installeren bij de klant.

De jobrotatie in ons atelier zorgt regelmatig voor variatie in je werk. Als polyvalent machine-operator vertrouwen we regelmatig onze diverse computergestuurde machines in ons modern – CNC-gestuurd – machinepark aan je toe.

 

Kortom, een toffe job in een plezant team, met afwisseling en doorgroeimogelijkheden!

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

Je profiel

Trots, passie en precisie zijn kenmerkend voor iedereen in het Horemans-team. Het werk van onze interieurstylisten, ontwerpers en technische tekenenaars komt in jouw handen tot leven. Netjes en stipt werken zijn belangrijk in het atelier, net als vakmanschap met oog voor detail. Een probleem is een uitdaging voor je. Dankzij jouw kennis van houtbewerkingsmachines vind je vlot de weg in ons atelier. Je hebt minimum vijf jaar ervaring.

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

We bieden je

Een voltijdse job in ons familiale team met toffe en gedreven collega's. In ons atelier schenken we veel aandacht aan ergonomie, organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een goede verloning, permanente opleiding en een goede omkadering.

 

Stuur je CV zo snel mogelijk door naar kristof.horemans@horemans.be  

Wij garanderen dat wij je gegevens met 100% discretie zullen behandelen.

Ben jij Horemans-proof?

Dan werk je graag zelfstandig, maar je voelt je ook goed in een joviaal team met zin voor verantwoordelijkheid en een warme sfeer. Je hebt een grote zin voor precisie (zeker in telwerk) en zoekt vanuit een praktische benadering naar oplossingen. Extra druk brengt je niet van je stuk, en ook dan behoud je het overzicht en je spirit. Je bent een combinatie van een creatieve geest met een neus voor technische precisie. Ervaring in keukens, totaalinterieurs of maatwerk is zeker een meerwaarde, of de drive om je te verdiepen in onze wereld van interieur.

Interesse?

Ken jij de persoon die we zoeken,...

en die zich thuis zou voelen in het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier? Vertel het verder dat we hem of haar zoeken!

Hebben we een succesvolle match? Dan willen je je graag bedanken voor jouw hulp met een mooi cadeau: deze prachtige gasbarbecue!