Vacature

Plaatser / meubelmaker atelier

Hier lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen: dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die creëren, plannen en plaatsen, dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Wil je ook deel uitmaken van onze familie Horemans?

PLAATSER / MEUBELMAKER ATELIER

Functie

Als polyvalent medewerker als plaatser bij klanten en als meubelmaker in ons atelier, sta je in eerste lijn om  woondromen uit te doen komen. De keukens, badkamers en andere interieurelementen die onze ontwerpers en technische tekenaars minutieus hebben uitgewerkt, kan jij vervaardigen en monteren in ons meubelatelier. Net als elk teamlid ga je hierbij te werk volgens de precisie-eisen van Horemans.

 

Als eindverantwoordelijke in ons meubelatelier controleer je het maatwerk aan de hand van een checklist. Zo ben je zeker dat alles later probleemloos kan geïnstalleerd worden bij de klant.

 

Op termijn breidt je takenpakket uit, waardoor je als plaatser meubelen en het maatwerk uit eigen atelier zal leveren en plaatsen bij onze klanten. Dankzij jouw vaardigheid komen de  keukens, badmeubels, dressings tot leven in de plaats waarvoor ze ontworpen zijn. Dàt is de kers op de taart voor het hele team.

 

Vooraf zal de opmeter je briefen over de aandachtspunten hierbij, en de voorgestelde oplossingen. Jouw feedback na de plaatsing is van essentieel belang voor de constante productieverbetering, die we hoog in het vaandel dragen. Jouw perfecte plaatsing en klantgerichte service draagt rechtstreeks bij aan onze positieve bedrijfsreputatie.

 

Kortom, een afwisselende job in een familiaal team, met voldoende ondersteuning en doorgroeimogelijkheden!

PLAATSER / MEUBELMAKER ATELIER

Je profiel

Trots, passie en precisie zijn kenmerkend voor iedereen in het Horemans-team. Het werk van onze interieurstylisten, ontwerpers en technische tekenenaars komt in jouw handen tot leven. Netjes en stipt werken zijn belangrijk als operator en als plaatser, net als vakmanschap met oog voor detail. Je bent heel klantvriendelijk, en zoekt naar oplossingen als er een probleem opduikt.

 

Je hebt minimum vijf jaar ervaring. Een rijbewijs C is een pluspunt, net als basiskennis van sanitair en elektriciteit.

PLAATSER / MEUBELMAKER ATELIER

We bieden je

Een voltijdse job in ons familiale team met toffe en gedreven collega's. Dankzij de stipte werkvoorbereiding kan je fier zijn op het maatwerk dat je  bij mensen thuis mag plaatsen.

In ons atelier schenken we veel aandacht aan ergonomie, organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een goede verloning, permanente opleiding en een goede omkadering.

Stuur je CV zo snel mogelijk door naar kristof.horemans@horemans.be  

Wij garanderen dat wij je gegevens met 100% discretie zullen behandelen.

Ben jij Horemans-proof?

Dan werk je graag zelfstandig, maar je voelt je ook goed in een joviaal team met zin voor verantwoordelijkheid en een warme sfeer. Je hebt een grote zin voor precisie (zeker in telwerk) en zoekt vanuit een praktische benadering naar oplossingen. Extra druk brengt je niet van je stuk, en ook dan behoud je het overzicht en je spirit. Je bent een combinatie van een creatieve geest met een neus voor technische precisie. Ervaring in keukens, totaalinterieurs of maatwerk is zeker een meerwaarde, of de drive om je te verdiepen in onze wereld van interieur.

Interesse?

Ken jij de persoon die we zoeken,...

en die zich thuis zou voelen in het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier? Vertel het verder dat we hem of haar zoeken!

Hebben we een succesvolle match? Dan willen je je graag bedanken voor jouw hulp met een mooi cadeau: deze prachtige gasbarbecue!